تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت در مشهد اعلام شد مراسم قرعه‌کشی محصولات ایران خودرو برگزار شد+ جزئیات (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش قیمت خودرو‌های خارجی (۴ اسفند ۱۴۰۳) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ اسفند ۱۴۰۳) | شاهین اتوماتیک پلاس ۱۵ میلیون تومان ریزش کرد پیش فروش بلیت‌های نوروز ۱۴۰۴ در دهه نخست اسفند ۱۴۰۳ بخشنامه وام ۶۵۰ میلیون تومانی مسکن ابلاغ شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌فروش سه محصول سایپا ویژه ماه رمضان از (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات بررسی بروکر آلپاری با بروکر‌های دیگر: مقایسه کامل آخرین جزئیات از واریز سود سهام عدالت (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش بورس در اولین روز هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۴ اسفند ۱۴۰۳) حدود یک‌سوم صنایع باارزش ایران در خراسان رضوی هستند | سهم استان از سبد مالیاتی کشور کمتر از یک درصد است زمان مرحله دوم پیش فروش سکه مشخص شد + جزئیات خطوط مترو و اتوبوس‌رانی مشهد فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) در روز تشییع پیکر سید مقاومت، رایگان است قیمت حلیم و شله در ایام ماه مبارک رمضان ۱۴۰۳ در مشهد اعلام شد تمدید تغییر ساعات کاری بانک‌ها تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ خرید قسطی خودرو تا قبل از نوروز ۱۴۰۴ نرخ طلا در مشهد اعلام شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) آغاز طرح نظارتی تعزیرات حکومتی ویژه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ در مشهد و خراسان رضوی از فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۴ اسفند ۱۴۰۳) | دلار ۹۴ هزار تومان را هم رد کرد ۸۰ درصد اشتغال خراسان رضوی در فضای غیرصنعتی است | مشهد، میزبان ۵۲ درصد هتل‌های کشور عضو کمیسیون عمران مجلس: گرانی بلیت هواپیما اگر مصوبه قانونی ندارد، باید لغو شود وزیر نیرو: کشف ۱۰هزار ماینر قاچاق در کشور ریزش آبشاری قیمت دلار دیجیتال (۴ اسفند ۱۴۰۳) بازار کیف‌ و‌ کفش مشهد رنگ‌وبوی شب عید ندارد | گرانی دلار و نبود نقدینگی، مشکل اصلی تولیدکنندگان انتقاد نماینده مجلس از کارشکنی بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری توزیع گوشت گوسفندی منجمد تنظیم بازار در خراسان رضوی آغاز شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) افزایش حداقل دستمزد متناسب با نرخ تورم، به حفظ قدرت خرید کارگران کمک می‌کند بازار اجاره مسکن بهبود می‌یابد؟ (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

نرخ سود بین‌بانکی کاهش یافت | نرخ بهره ۲۳.۷۲ درصد شد (۱۲ آبان ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۷۸۹۱
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۳
نرخ سود بین‌بانکی کاهش یافت | نرخ بهره ۲۳.۷۲ درصد شد (۱۲ آبان ۱۴۰۳)
نرخ بهره بین‌بانکی بعد از دو هفته افزایشی در هفته منتهی به ۹ آبان ماه، با کاهش ۰.۰۴ درصدی همراه شد و به ۲۳.۷۲ درصد رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، نرخ بهره بین‌بانکی بعد از دو هفته افزایشی در هفته منتهی به ۹ آبان ماه، با کاهش ۰.۰۴ درصدی همراه شد و به ۲۳.۷۲ درصد رسید.

این نرخ در هفته منتهی به ۲ آبان ماه به بالاترین سطح خود در سال جاری رسید. نرخ بهره بین‌بانکی در این هفته با افزایش ۰.۰۴ درصدی به ۲۳.۷۶ درصد رسید.

نرخ بهره بین‌بانکی در هفته منتهی به ۲۵ مهر ماه با افزایش ۰.۰۴ درصدی همراه شده و به ۲۳.۷۲ درصد رسیده بود.

در هفته منتهی به ۱۸ مهر ماه این نرخ با کاهش ۰.۰۵ درصدی نسبت به هفته قبل به ۲۳.۶۸ درصد شده بود. نرخ بهره بین‌بانکی بعد از ۲ هفته افزایشی، در هفته منتهی به ۱۱ مهر با کاهش ۰.۰۱ درصدی نسبت به هفته قبل به ۲۳.۷۳ درصد شد.

این نرخ در هفته نخست پاییز با افزایش ۰.۰۴ درصدی همراه شد و به بالاترین سطح خود در سال جاری رسید. نرخ سود بین‌بانکی در هفته منتهی به ۴ مهر ماه ۲۳.۷۴ درصد شد. 

نرخ سود بین بانکی کاهش یافت | نرخ بهره ۲۳.۷۲ درصد شد (۱۲ آبان ۱۴۰۳)

نرخ بهره بین‌بانکی در هفته پایانی شهریور و روز‌های پایانی تابستان استارت افزایش مجدد را زد و با رشد ۰.۰۲ درصدی وارد کانال ۲۳.۷ درصد شد، این نرخ در هفته منتهی به ۲۸ شهریورماه به ۲۳.۷ درصد رسید.

نرخ بهره بین‌بانکی از هفته میانی مردادماه با افزایش همراه بود و بعد از گذشت ۵ هفته افزایشی، در هفته منتهی به ۲۱ شهریورماه با کاهش ۰.۰۳ درصدی به ۲۳.۶۸ درصد رسید، این نرخ در هفته منتهی به ۱۴ شهریورماه به بالاترین سطح خود در سال جاری رسیده و رکورد ۲۳.۷۱ درصدی را ثبت کرده بود.

نرخ بهره بین‌بانکی در هفته نخست شهریورماه امسال با افزایش یک‌صدم‌درصدی نسبت به هفته قبل از آن رکورد جدیدی را زد و برای اولین بار در سال جاری وارد کانال ۲۳.۷ درصدی شد، این نرخ در هفته منتهی به ۷ شهریورماه به ۲۳.۷ درصد رسید.

در هفته منتهی به ۳۱ مردادماه نرخ ۲۳.۶۹ درصدی برای سود بین‌بانکی به ثبت رسیده است، پیش از این و در هفته منتهی به ۳ مردادماه نرخ سود ۲۳.۶۸ درصدی بالاترین نرخ سود بین‌بانکی در سال جاری بود.

نرخ بهره بین‌بانکی در هفته منتهی به ۲۴ مرداد ماه با افزایش ۲ صدم‌درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۶۱ درصد رسید. نرخ سود بین‌بانکی در هفته منتهی به ۱۷ مردادماه با افزایش ۲ صدم‌درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵۹ درصد رسیده بود.

این نرخ در هفته منتهی به ۱۰ مرداد ماه با کاهش ۱۱ صدم‌درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵۷ درصد رسیده بود، همچنین نرخ بهره بین‌بانکی در هفته منتهی به ۳ مردادماه با افزایش ۵ صدم‌درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۶۸ درصد رسید. این نرخ در هفته منتهی به ۲۷ تیرماه با افزایش جزئی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۶۳ درصد رسیده بود. نرخ بهره بین‌بانکی در هفته منتهی به ۲۰ تیرماه با کاهش یک‌صدم‌درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۶۲ درصد رسید.

نرخ سود بین‌بانکی در هفته منتهی به ۱۳ تیرماه با کاهش سه‌صدم‌درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۶۳ درصد رسیده بود. نرخ بهره بین‌بانکی در هفته منتهی به ۶ تیرماه بدون تغییر نسبت به هفته قبل از آن ۲۳.۶۶ درصد بوده است. نرخ سود بین‌بانکی در هفته پایانی خردادماه به بالاترین سطح در ماه‌های نخست سال جاری رسیده و رکورد ۲۳.۶۶ درصد را در هفته پایانی خردادماه ثبت کرده بود.

این نرخ در هفته منتهی به ۲۳ خردادماه نیز رکورد ۲۳.۶۳ درصدی را ثبت کرده بود، همچنین در هفته منتهی به ۱۶ خردادماه این نرخ با افزایش سه‌صدم‌درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۶۴ درصد رسیده بود. نرخ بهره بین‌بانکی در هفته منتهی به ۹ خرداد ماه با کاهش یک‌صدم‌درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۶۱ درصد رسیده بود، نرخ سود بین‌بانکی در هفته منتهی به ۲ خرداد نیز با افزایش محسوس نسبت به هفته پایانی اردیبهشت ماه به ۲۳.۶۲ درصد رسیده بود، این نرخ در هفته منتهی به ۲۶ اردیبهشت ماه با افزایش نسبت به هفته قبل از آن ۲۳.۵۶ درصد بود.

نرخ بهره بین‌بانکی در هفته منتهی به ۱۹ اردیبهشت ماه نسبت به هفته قبل از آن بدون تغییر بود و ۲۳.۵ درصد اعلام شد، این نرخ در هفته منتهی به ۱۲ اردیبهشت ماه با کاهش یک‌صدم‌درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵ درصد رسیده بود.

نرخ سود بین‌بانکی در هفته منتهی به ۵ اردیبهشت ماه با کاهش یک‌صدم‌درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵۱ درصد رسیده بود، این نرخ از ابتدای سال جاری با روند کاهشی همراه بود به‌جز هفته منتهی به ۲۹ فروردین ماه، نرخ بهره بین‌بانکی در هفته پایانی فروردین با افزایش همراه شد و با ۴ صدم درصد افزایش نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵۲ درصد رسید.

نرخ بهره بین‌بانکی در هفته منتهی به ۲۲ فروردین ماه با کاهش نیم‌درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۴۸ درصد رسید. نرخ بهره بین‌بانکی که در هفته نخست فروردین ماه سال جاری ۲۳.۶۲ درصد شده بود در دومین هفته از نخستین ماه سال جدید با کاهش ۴ صدم‌درصدی همراه شد و به ۲۳.۵۸ درصد رسید.

این نرخ در هفته پایانی اسفندماه سال ۱۴۰۲ به ۲۳.۶۶ درصد رسیده بود که بالاترین نرخ بهره بین‌بانکی از آبان‌ماه به بعد در سال قبل محسوب می‌شد. بیشترین رکورد این نرخ در هفته نخست مهر ۱۴۰۲ ثبت شده است. نرخ بهره بین‌بانکی در پایان هفته منتهی به ۵ مهرماه سال ۱۴۰۲ با رکوردشکنی ۱۰ سال به ۲۳.۸۰ درصد افزایش یافته بود؛ البته بعد از آن روند کاهشی نرخ سود بین‌بانکی آغاز شد و در هفته نخست آبان‌ماه به ۲۳.۷۱ درصد کاهش یافت و بعد از آن وارد کانال‌های پایین‌تر شد.

نرخ سود بین‌بانکی چیست؟

ممکن است بانک‌ها در دوره‌های مالی کوتاه‌مدت روزانه یا هفتگی با کسری یا مازاد نقدینگی روبه‌رو شوند، اگر بانکی دچار کسری نقدینگی شود، باید از طریق وام گرفتن آن را جبران کند تا به حالت تعادل برسد، برای اینکه بانک‌ها برای حل این مشکل به بانک مرکزی نیاز نداشته باشند، بازاری را به‌نام بازار بین‌بانکی تشکیل داده‌اند که در آن به یکدیگر وام دهند. اکثر وام‌های بین‌بانکی سررسید کوتاه‌مدت یک‌هفته‌ای یا کمتر دارند. وام‌دهی بانک‌ها به یکدیگر بر مبنای یک نرخ سودی است که به آن نرخ سود بین‌بانکی گفته می‌شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->